Hiina toitumisteraapia omistab vitamiinirikkale granaatõunale veel mitmeid raviomadusi, millest siinkandis pole palju räägitud. Nimelt kasutavad hiinlased seda magus-hapu maitseomadusega vilja põiehädade leevedamise toetamiseks ning haavanditest tekkinud ebamugavuste korral igemetel ja kurgus.
Lisaks anti granaatõuna seemnete söömise soovitus neil, kes olid kimpus sooleparasiitidega. Läänemaailmas tehtud uuringud viitavad, et granaatõun on väga kasulik südamele ja veresoontele. Antioksüdandid, millest mõned on iseloomulikud vaid granaatõunale, aitavad alandada kolesterooli ja vererõhku ning kiirendavad veresoontes tekkinud sklerootiliste naastude lagundamist. Üks granaatõun katab veerandi päevasest foolhappe vajadusest (DNA parandamiseks vajalik B-grupi vitamiin) ning kolmandiku päevasest C-vitamiini vajadusest.